Privacy verklaring

Privacy- en cookieverklaring

Via de websites www.kootart-shop.nl worden privacygevoelige gegevens oftewel persoonsgegevens verwerkt. Koot Art respecteert uw privacy en behandelt uw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk. De verwerking van uw persoonsgegevens gebeurt conform de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG). In deze privacy- en cookieverklaring leggen wij uit welke persoonsgegevens wij verzamelen en gebruiken, en met welk doel. Wij raden u aan deze verklaring zorgvuldig te lezen.

Bedrijfsgegevens van Koot Art, kunstzinnige cadeaus Koot Art, kunstzinnige cadeaus is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 01139397 is gevestigd en kantoorhoudend in Leeuwarden en bereikbaar via het e-mailadres info@kootart.nl Koot Art heeft een webshop www.kootart-shop.nl en verkoopt kunstzinnige en fairtrade ingekochte cadeaus.

Koot Art is de verantwoordelijke in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens en – met ingang van 25 mei 2018 – de Algemene Verordening Gegevensbescherming. In dit Privacy Beleid wordt informatie verstrekt over de verzameling en verwerking van persoonsgegevens door of vanwege Koot Art.

Gebruik van uw gegevens Bij het gebruik van onze website en diensten laat u bepaalde gegevens bij ons achter. Dat kunnen persoonsgegevens zijn. Zo vragen wij bij het plaatsen en afrekenen van uw bestelling om enkele persoonsgegevens. Zoals bijvoorbeeld naam en adres. Ook kunt u zich inschrijven voor een nieuwsbrief. Wij verwerken van u de volgende gegevens (medeafhankelijk van de acties die u uitvoert op onze site):

  • NAW-gegevens;
  • e-mailadres;
  • telefoonnummer;
  • betaalgegevens;
  • aankoopgeschiedenis;

Bovenstaande gegevens worden gebruikt voor de volgende doeleinden:

  • het afnemen van diensten via de website en het gebruikmaken van de functionaliteiten van de website;
  • het afhandelen van uw bestelling en het informeren over het verloop daarvan;
  • het verzenden van nieuwsbrieven alleen als u ons daarvoor toestemming hebt gegeven

Hoe lang bewaren we jouw gegevens? Koot Art bewaart jouw gegevens niet langer dan noodzakelijk voor de uitvoering van de overeenkomsten, diensten en in ieder geval niet langer dan 2 jaar nadat de overeenkomst is beëindigd, tenzij dit noodzakelijk is ter voldoening aan een wettelijke (bijvoorbeeld fiscale) bewaarplicht.

Nieuwsbrief Wij kunnen, indien u hiervoor toestemming heeft gegeven, per e-mail contact met u opnemen en onze nieuwsbrief toezenden. Bij iedere communicatie langs deze weg wordt een afmeldmogelijkheid opgenomen. Zodra u zich afmeldt, worden uw gegevens nodig voor het verzenden van de nieuwsbrief niet langer bewaard.

Inloggen via derde partijen Koot Art biedt u de mogelijkheid om op haar websites in te loggen via uw account bij een derde partij (bijvoorbeeld Facebook). Hostnet is niet verantwoordelijk voor de diensten van deze partijen. Voor informatie over de verwerking van gegevens in verband met deze inlogmethode, verwijzen wij u naar het privacybeleid van de betreffende partij.

Beveiliging Om misbruik van en ongeautoriseerde toegang tot uw persoonsgegevens tegen te gaan, nemen wij passende beveiligingsmaatregelen.

Verstrekking van gegevens aan derden Koot Art deelt jouw persoonsgegevens alleen met verwerkers die namens Koot Art diensten verleent en/of opdrachten uitvoert. Bijvoorbeeld Mijnwebwinkel Gegevens die je invult tijdens het plaatsen van een order of het versturen van een bericht worden opgeslagen op de servers van de  verwerker Mijnwebwinkel. Mijnwebwinkel zorgt voor een beveiligingsniveau dat past bij de te verwerken gegevens en neemt adequate maatregelen om gegevens te beschermen tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking. Zo wordt bijvoorbeeld standaard gebruik gemaakt van een beveiligde SSL-verbinding -Cookie Policy – Beleid

Koot Art kan verplicht worden jouw gegevens aan derden te verstrekken vanwege een wettelijke verplichting en/of naar aanleiding van verzoeken daartoe van autoriteit. Bijvoorbeeld De Belastingdienst

Koot Art heeft voor verwerkers de nodige contractuele maatregelen genomen om te waarborgen dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en beschermd in lijn met de Nederlandse en Europese wetgeving. Bijvoorbeeld door het afsluiten van een verwerkersovereenkomsten.

Dit privacy beleid is ook van toepassing op de gegevens die worden verzameld door derden, wanneer zij als verwerker voor Koot Art optreden. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de verzameling van gegevens die niet in opdracht van Koot Art plaatsvindt. We verwijzen je in dit verband naar het privacy beleid van deze betreffende derden.

Koot Art verstrekt uw gegevens niet aan derden, behalve in het geval van een wettelijke vordering of wanneer dit noodzakelijk verband houdt met de levering van een product of dienst.

Wat zijn cookies? Een cookie is een eenvoudig, klein en tijdelijk bestand die op uw computer wordt opgeslagen. Er zijn drie soorten cookies: 

  1. Functionele cookies: Functionele cookies zorgen ervoor dat de websites goed werken en dat uw gegevens worden opgeslagen.
  2. Basiscookies: Als u basiscookies aanklikt, zorgt u ervoor dat onze websites, nieuwsbrieven en diensten nog beter bij u aansluiten. Via deze cookies deelt u algemene statistieken, bijvoorbeeld welke pagina's u interessant vindt en bij welke pagina's u fouten ervaart.
  3. Persoonlijke cookies: Wanneer u persoonlijke cookies aanklikt, ontvangt u persoonlijke aanbiedingen. Via deze cookies deelt u bijvoorbeeld uw interesses en zoek- en klikgedrag.

Koot Art maakt alleen gebruik van de functionele cookies, die er voor zorgen dat de website goed werkt.

Uw rechten Indien u aan ons persoonsgegevens heeft verstrekt, kunt u ons een verzoek toesturen om deze gegevens in te zien, te wijzigen of te verwijderen. Daarnaast heeft u in sommige gevallen het recht om de verwerking van uw persoonsgegevens te beperken, daar bezwaar tegen te maken of uw gegevens te exporteren. Neem hiervoor contact met ons op via info@kootart.nl

 

Over deze verklaring

Websites van derden Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met onze website zijn verbonden. Wij kunnen niet garanderen dat deze derden op een betrouwbare of veilige manier met uw persoonsgegevens omgaan. Wij raden u aan de privacyverklaring van deze websites te lezen alvorens van deze websites gebruik te maken.

Aanpassen privacy- en cookieverklaring Koot Art behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in deze verklaring. Wanneer er wijzigingen zijn, publiceren wij deze op onze website. Het verdient aanbeveling om deze verklaring geregeld te raadplegen, zodat u van deze wijzigingen op de hoogte bent.

Autoriteit Persoonsgegevens Natuurlijk helpen wij u graag verder als u klachten heeft over de verwerking van uw persoonsgegevens. Op grond van de privacywet heeft u ook het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens tegen deze verwerkingen van persoonsgegevens. U kunt hiervoor contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens.

Contactgegevens Als u vragen heeft over uw privacy en onze privacy- en cookieverklaring, dan kunt u deze stellen door contact op te nemen met Koot Art via: telefoonnummer: 06-10257215 of e-mail: info@kootart.nl

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst aangepast op 29 mei 2018.

Sorteer op

Winkelwagen

Geen artikelen in winkelwagen.
© 2015 - 2022 Koot Art, kunst en fairtrade cadeaus | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel